woensdag 18 april 2012

Koude Maag

Last van Kou?

Bij mij lijkt het er wel op dat ik niet tegen een koude maag kan.
Kon ik vroeger altijd fris gekleed erbij lopen, nu merk ik dat ik regelmatig meer last heb van mijn maag als hij koud behandeld wordt ( jas niet dicht..dun t-shirt).

Ook in de maag heb ik liever iets warms dan iets kouds..ik dronk vroeger veel water maar dat is nu vervangen door (kruiden)thee.
Ik ben benieuwd of er meer mensen met een hernia diafragmatica zijn die last van kou hebben.

Ik blijf nog Aloë Vera slikken, ondanks dat ik het een prijzig product vind. Het lijkt er nog steeds op dat ik er baat bij heb. In ieder geval slik ik nog amper domperidon.. alleen af en toe wel eens, eigenlijk voornamelijk als ik veel gebukt heb.

De ene osteopathie behandeling die ik gehad heb was wel heftig en krijgt over enkele weken een vervolg.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Henriette, dankzij jouw blog heb ik mijn man (die ook met een hernia diafragmatica moet leven) aangeraden om Aloe Vera te gebruiken i.p.v. de voorgeschreven Omeprazol, daarna Pantoprazol en tot slot Rabreprazol. Hij kreeg namelijk meer klachten erbij dan dat het minder werd...Ik vroeg me af waarom je geen nieuwe posts hebt geplaatst. Heel graag zouden we meer lezen van je eventueel nieuwe ervaringen zodat we hier ook van kunnen leren! Graag horen we je. Met vriendelijke groet, Esther en Mike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Esther dank je wel voor je bericht.Leuk! Mijn reaktie is een beetje laat, ik was op vakantie.Ik heb inderdaad geen nieuwe posts geplaatst onder andere omdat ik de interactie met anderen mis. Voor mij was de bedoeling van dit blog anderen te vinden die ook niet voor medicijnen of operatie kiezen. Ik ben ook 2 x geopereerd (aan een andere kwaal) en dat was zwaar voor mijn hernia, ik slik nu wel weer pantoprazol, dit hoop ik weer snel af te bouwen met behulp van de aloë vera.

    BeantwoordenVerwijderen